NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

lørdag 22. februar 2020

Wrestlingshow kommer til Bergen og UKEN 2020 [11. mars 2020]Endelig blir det wrestling i Bergen under UKEN 2020 onsdag 11. mars 2020, med showstart kl.21. Billettsalget har startet!

Wrestling er actionfylt sportsunderholdning der noen av hovedingrediensene er knall og fall, spenning og humor. Underholdningsfenomenet er populært over hele verden, og denne kvelden blir aulaen på Norges Handelshøyskole (NHH) forvandlet til en wrestlingarena der flere av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge skal møtes i en rekke spektakulære og spennende kamper.

På wrestlingshow er det lov å slippe seg løs, heie på og juble for favorittene, bue ut de mindre sympatiske wrestlerne og ikke minst la seg forbløffe av de atletiske ferdighetene til wrestlerne. Interaksjonen mellom utøverne og publikum skaper en unik atmosfære som kun kan oppleves live.

Dette blir en gyllen mulighet til å oppleve wrestling live og på nært hold i Vestland-regionen.

Norsk eliteWRESTLING lover en uforglemmelig showopplevelse som du ikke ønsker å glipp av!

Billetter kan kjøpes på Ticketco (ekstern lenke).

UKEN i Bergen er årets største studentdrevne festival, som arrangeres i 2 1/2 uke annethvert år. I 2020 blir det i tillegg til wrestlingshow, blant annet konserter med TIX og Klovner i Kamp, Ukenrevyen Zoo og Jubileumsshow, Aune Sand (maling og moro), livepod med Jan Thomas og Einar Tørnquist, og mye mer. Alle i Norsk eliteWRESTLING gleder seg til å vise hva norsk wrestling står for, og vi lover masse action og topp show!

Følg norsk wrestling i sosiale medier for oppdateringer om disse og andre show:

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Facebook: www.facebook.com/norskelitewrestling
Instagram: www.instagram.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)