NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

søndag 2. desember 2018

Wrestling på Verket Scene i Moss 9. mars 2019 (dobbelt show) | Wrestlingshow i NorgeEtter fem år kommer Norsk eliteWRESTLING endelig tilbake til Moss, denne gangen på Verket Scene lørdag 9. mars 2019, der det blir dobbelt wrestlingshow. Billettsalget har startet!

Klar for årets råeste(?) showopplevelse i Moss? Vi sørger for at både unge og voksne skal få oppleve underholdningsfenomenet wrestling. Wrestlingshow er actionfylt sportsunderholdning der noen av hovedingrediensene er knall og fall, spenning og humor. Dette blir en gyllen mulighet til å oppleve wrestling live og på nært hold i Moss

Show 1, kl.18 (familie- og ungdomsshow):
Flere av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge skal møtes i en rekke spektakulære og spennende kamper, med tittelkamp og eliminasjonskamp (alle-mot-alle) som et par av høydepunktene. Wrestlerne stiller opp på bilder, selfies og autografskriving etter showet.

Billetter til show 1: https://ticketco.events/no/en/widgets/events/59129 (ekstern lenke)

Show 2, kl.22 (18-årsgrense): Flere av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge skal møtes i en rekke spektakulære og spennende kamper, med tittelkamp og en kamp uten regler som et par av høydepunktene. Showet passer som kveldens høydepunkt eller som et perfekt vorspiel til utekvelden.

Billetter til show 2: https://ticketco.events/no/en/widgets/events/59137 (ekstern lenke)
Kombibillett, begge show: https://ticketco.events/no/en/widgets/events/59233 (ekstern lenke)

Flere av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge samles i Østfold denne kvelden. Ryan «the Destroyer» Howard som er mester i Norsk eliteWRESTLING, publikumsyndlingen Adrian Storm, superenergiske Turbo, klovnen Klin Kokos og «Ikonet» Erik Isaksen, kjent som skaperen av norsk wrestling, er bare noen av wrestlerne som kommer til Moss. På wrestlingshow er det lov å slippe seg løs, heie på og juble for favorittene, bue ut de mindre sympatiske wrestlerne og ikke minst la seg forbløffe av de atletiske ferdighetene til wrestlerne. Interaksjonen mellom utøverne og publikum skaper en unik atmosfære, som kun kan oppleves live.

Nyoppussede Verket Scene er et perfekt showlokale for wrestling. Fra industribygg til kulturhus og konsertscene. Konserter, eventer, teaterforestillinger, konferanser, motevisninger, kick-offs er bare noe av det som arrangeres i huset.

Sist vi var i Østfold fikk vi positiv omtale i lokalavisa i Halden:
"Stor underholdning da wrestlerne inntok Halden" - Halden Arbeiderblad, februar 2018.
Følg norsk wrestling i sosiale medier for oppdateringer om disse og andre show:

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)