NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

torsdag 6. desember 2018

Wrestling på Terminalen Byscene i Ålesund 30. mars 2019 | Wrestlingshow i Norge​Klar for årets råeste showopplevelse i Ålesund? Endelig blir det wrestling igjen på Terminalen Byscene lørdag 30. mars 2019. Billettsalget har startet, og alle sunnmøringer kan begynne å glede seg!

Showet som blir det første på Sunnmøre på to og et halvt år, passer som kveldens høydepunkt eller som et perfekt vorspiel til klubbkvelden som starter like etter wrestlingshowet.

Wrestling er actionfylt sportsunderholdning der noen av hovedingrediensene er knall og fall, spenning og humor. Underholdningsfenomenet er populært over hele verden, og denne kvelden blir Terminalen Byscene forvandlet til en wrestlingarena der flere av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge skal møtes i en rekke spektakulære og spennende kamper.

På wrestlingshow er det lov å slippe seg løs, heie på og juble for favorittene, bue ut de mindre sympatiske wrestlerne og ikke minst la seg forbløffe av de atletiske ferdighetene til wrestlerne. Interaksjonen mellom utøverne og publikum skaper en unik atmosfære som kun kan oppleves live.

Dette blir en gyllen mulighet til å oppleve wrestling live og på nært hold i Møre og Romsdal.

Norsk eliteWRESTLING lover en uforglemmelig showopplevelse som du ikke ønsker å glipp av!

Billetter kan kjøpes på Tikkio (ekstern lenke).

Terminalen Byscene er et perfekt showlokale for wrestlingshow. Stedet er en sjangeruavhengig livescene som presenterer alle typer kultur, kreativitet og scenekunst. I tillegg til Norsk eliteWRESTLING, står en rekke andre store norske artister på programmet utover 2019, blant annet Raga Rockers, Eva Weel Skram og Karpe.

Følg norsk wrestling i sosiale medier for oppdateringer om disse og andre show:

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)