NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 30. mai 2017

Wrestlingshow på Lillehammer 22. juni 2017 (info)


Norsk eliteWRESTLING kommer til Lillehammer når det blir wrestling på Strandtorget kjøpesenter torsdag 22. juni. Vi byr på tre actionfylte og familievennlige minishow med showstart kl.18, 20 og 21.

Wrestlingen arrangeres i sammenheng med at kjøpesenteret har nattåpent, så dette er en unik mulighet til å kombinere wrestling og shopping! Strandtorget ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer og har gratis parkering.

Norsk eliteWRESTLING tar med seg et knippe av Norges beste, tøffeste og mest fargerike wrestlere, og det blir garantert spennende kamper og god underholdning for publikum. Superhelten Kaptein Knoke, høytflyvende Turbo og klovnen Klin Kokos er alltid populære blant publikum. "Ikonet" Erik Isaksen, kjent som skaperen av norsk wrestling, og kraftkaren Ryan "the Destroyer" Howard fra Australia kommer også.

Wrestling er show og morro, og vi gleder oss til tidenes første wrestlingshow på Lillehammer.

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)