NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

søndag 2. oktober 2016

Wrestlingshow på Gjøvik 14. oktober 2016 (info)


Norsk eliteWRESTLING kommer til Oppland fylke når det blir wrestling i Gjøvik Olympiske Fjellhall - Fjellhallen fredag 14. oktober med showstart kl.20.00.

Vi byr på et actionfylt show med flere av Norges beste, tøffeste og mest fargerike wrestlere. Mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING står på spill når den trefaldige mesteren ADRIAN STORM utfordres av "Ikonet" ERIK ISAKSEN, som er to ganger tidligere mester. Hvem kommer til å forlate Fjellhallen og Gjøvik som regjerende mester?

En turnering skal avgjøre hvilken wrestler som vinner Gjøvik Cup, med garantert spennende kamper i semifinalene og finalen, og et wrestlingshow har alltid en overraskelse eller to på lur. Til Gjøvik kommer eliten i norsk wrestling. Utenom Adrian Storm og "Ikonet" Erik Isaksen, kommer blant annet de høytflyvende wrestlerne TURBO og UFO, massive BJØRN SEM med sine 195 cm og 137 kg, og den sprøe klovnen KLIN KOKOS som får de fleste til å trekke på smilebåndet.

Wrestling er show og morro, og Norsk eliteWRESTLING gleder seg til å forvandle den tidligere OL-arenaen ved Mjøsa til en wrestlingarena der innbyggerne i Gjøvik skal få oppleve wrestling for aller første gang; En showopplevelse utenom det vanlige som skal engasjere både unge og voksne tilskuere!

Kjøp billetter: Wrestlingshow i Fjellhallen - Billettservice.no

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)