NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

torsdag 12. mai 2016

Wrestling på Union Scene i Drammen 24. juni 2016: Familieshow kl.18.30 & 18+-show kl.22.00)


Norsk eliteWRESTLING setter fredag 24. juni kursen mot Drammen i Buskerud der vi inntar Union Scene med et dobbeltshow. Kl.18.30 blir det familie- og ungdomsshow (show 1), og kl.22.00 blir det show med 18-årsgrense (show 2). Union Scene har et bredt kulturprogram med mange av Norges fremste og også internasjonale artister, men dette er første gang det blir wrestling på kulturhuset.

Les mer og bestill billetter på arrangementsiden til Union Scene.
De som har lyst til å oppleve en helaften med wrestling, kan kjøpe kombibillett til rabattert pris som gir inngang til begge showene.
Familiebillett med sterkt rabattert pris kan kjøpes av familier.

Vi skal samle en rekke av Norges beste og mest fargerike wrestlere til to spektakulære show som det ikke finnes maken til. På begge showene blir det tittelkamp med den regjerende mesteren i Norsk eliteWRESTLING. Foreløpig kan vi røpe at det blir det en actionfylt eliminasjonskamp på show 1 som garantert blir en hit blant de yngre tilskuerne, og på show 2 setter vi opp en "kamp uten regler". En kveld. To show. Mange wrestlingkamper, masse action og topp underholdning i vente!

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)