NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

onsdag 6. april 2016

Wrestlingshow på Tysnesfest 2016, fredag 8. juli


Norsk eliteWRESTLING kommer endelig til Hordaland for aller første gang når det blir wrestling på Tysnesfest fredag 8. juli. Tysnesfest 2016 markerer 10-årsjubileumet til den store, årelige festivalen. I tillegg til wrestlingshow med Norsk eliteWRESTLING, blir det mange kjente norske og internasjonale artister som skal opptre på sommerens festival, blant annet Anastacia, Karpe Diem, DumDum Boys, Gabrielle og Alphaville.

Selv om showoppsettet ikke er klart ennå, kan publikum glede seg til et actionfylt show med flere av Norges beste og mest fargerike wrestlere. I hovedkampen kommer mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING til å stå på spill. Vi kan derfor allerede bekrefte at den nåværende mesteren TURBO kommer til Tysnesfest, og det gjør også "Ikonet" ERIK ISAKSEN, ADRIAN STORM, RYAN "the Destroyer" HOWARD og KLIN KOKOS. Vi garanterer som alltid masse knall og fall, spenning og humor!

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)