NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 20. oktober 2015

Wrestling i Lillestrøm søndag 8. november


Søndag 8. november skal vi arrangere wrestlingshow på Romerike når vi inntar Skedsmohallen i Lillestrøm. Norsk eliteWRESTLING kommer til å by på et actionfylt show i den intime treningssalen. TURBO kommer som nybakt mester, og han skal sette mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING på spill. Utfordreren fastslås senere. Publikum kan vente seg en god og variert showopplevelse med flere av de beste og mest fargerike wrestlerne i Norge. Foreløpig kan vi nevne lillestrømlingen "Ikonet" ERIK ISAKSEN, eks-mesteren ADRIAN STORM, kraftkaren RYAN "the Destroyer" HOWARD, det høyflyvende fenomenet UFO, GARM STØYLEN og klovnen KLIN KOKOS.

Etter kampene blir det wrestlertreff med autografskriving og mulighet til å ta bilder sammen med noen av wrestlerne. Wrestlingmasker og plakater selges i forbindelse med showet.

HVOR:
- Skedsmohallen, Leiraveien 2, Lillestrøm (Skedsmo Kommune, Akershus)
NÅR:
- Søndag 8. november kl.14.00 (dørene åpner kl.13.30)
BILLETTER (selges i døra fra kl.13.30 på showdagen):
- Barn/ungdom u.18: Kr.100,-
- Voksen: Kr.150,-
- Familie (2+2): Kr.400,-

NB! Kun kontant i døra - Ingen betalingsterminal!

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)