NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

mandag 26. oktober 2015

Wrestlingshow i Lillestrøm søndag 8. november: Tittelkamp annonsert og mer nytt!


Søndag 8. november blir det tittelkamp mellom TURBO (mesteren i Norsk eliteWRESTLING) og STIG "Slegga" MORTENSEN i Skedsmohallen. Norsk eliteWRESTLING har funnet en topp kvalifisert utfordrer når Turbo må sette tittelen på spill i Lillestrøm. Stig "Slegga" Mortensen vant turneringen "Lørenskog Cup" på starten av året, men utfordreren fra Kurland i Akershus, har også sin 1-årige tittelperiode i 2012-2013 å vise til blant sine meritter. Vi gleder oss allerede til en spennende tittelkamp!

Tittelkampen blir bare en av flere spektakulære kamper når det blir wrestling på Romerike i november. Flere av Norges beste, tøffeste og mest fargerike wrestlere er klare for kamper: Lillestrømlingen "Ikonet" ERIK ISAKSEN, eks-mesteren ADRIAN STORM fra Lofoten, kraftkaren RYAN "the Destroyer" HOWARD, det høyflyvende fenomenet UFO, GARM STØYLEN og klovnen KLIN KOKOS er klare for kamper. Jentene MAIKEN og KAMILLA settes også opp i kamp mot hverandre.

Vi kan love en variert og publikumsvennlig showopplevelse i treningssalen i Skedsmohallen søndag 8. november. Etter kampene blir det wrestlertreff med autografskriving og mulighet til å ta bilder sammen med noen av wrestlerne. Wrestlingmasker og plakater selges i forbindelse med showet.

HVOR:
- Skedsmohallen, Leiraveien 2, Lillestrøm (Skedsmo Kommune, Akershus)
NÅR:
- Søndag 8. november kl.14.00 (dørene åpner kl.13.30)
BILLETTER (selges i døra fra kl.13.30 på showdagen):
- Barn/ungdom u.18: Kr.100,-
- Voksen: Kr.150,-
- Familie (2+2): Kr.400,-

NB! Kun kontant i døra - Ingen betalingsterminal!

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)