NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

mandag 28. september 2015

Wrestlingshow i Drøbak 11. oktober: Hovedkampene er fastsatt og flere wrestlere annonsert!


Vi satser stort og setter opp tre hovedkamper når Norsk eliteWRESTLING kommer til Follo-regionen for aller første gang:
I en tittelkamp skal den nye mesteren ADRIAN STORM møte den tidligere mesteren "Ikonet" ERIK ISAKSEN i et spennende returoppgjør, kun noen uker etter tittelskiftet i Stjørdal i september. To erkerivaler, TURBO og RYAN "the Destroyer" HOWARD møtes ikke bare i et hatoppgjør, men i en førsteutfordrerkamp. Og det slutter ikke med disse to storoppgjørene. Vinneren av tittelkampen må sette tittelen på spill mot vinneren av førsteutfordrerkampen i det som blir dagens andre tittelkamp, og det er derfor fullstendig uforutsigelig om det blir Adrian Storm, "Ikonet" Erik Isaksen, Turbo eller Ryan "the Destroyer" Howard som forlater Aulaen på Seiersten ungdomsskole som regjerende mester i Norsk eliteWRESTLING den 11. oktober.

Selv med tre toppkamper, byr vi på enda mer action i wrestlingringen. Av andre wrestlere kan vi nevne den brutale wrestleren GARM STØYLEN som neppe har til hensikt å være like snill og morsom som klovnen KLIN KOKOS som på sin side er langt fra like spenstig som UFO, en akrobatisk wrestler som gjør comeback etter noen års fravær. Det verserer også rykter om at to jenter skal møtes til kamp i Drøbak. Og som alltid ligger en overraskelse eller to på lur. Det er liten tvil om hvor det kan oppleves mest underholdningsverdi for pengene denne søndagen!

HVOR:
- Seiersten ungdomsskole, Drøbak (Frogn Kommune, Akershus)
NÅR:
- Søndag 11. oktober kl.15.00
BILLETTER (i døra fra kl.14 på showdagen):
- Barn/ungdom u.18: Kr.100,-
- Voksen: Kr.200,-
- Familie (2+2): Kr.500,-

NB! Kun kontant i døra - Ingen betalingsterminal!

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)