NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

lørdag 5. september 2015

Wrestling i Stjørdal lørdag 19. september 2015


Lørdag 19. september blir det action og spenning i Stjørdal når Norsk eliteWRESTLING skal arrangere wrestlingshow på torget i sentrum. I samarbeid med Torgkvartalet skal vi sette opp tre minishow i løpet av dagen. Showene som kommer til å by på forskjellige kamper, starter kl.12.00, 13.30 og 15.00.

På det siste showet skal «Ikonet» ERIK ISAKSEN fra Lillestrøm sette mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING på spill mot vinneren av en førsteutfordrerkamp som går tidligere på dagen. Wrestlere som TURBO, RYAN "the Destroyer" HOWARD, ADRIAN STORM, KLIN KOKOS og BERSERK skal innta wrestlingringen i Stjørdal. Publikum skal dermed få oppleve et lite knippe av de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge!

Etter kampene blir det mulig å ta bilder sammen med noen av wrestlerne, og det blir også salg av wrestlingmasker og -plakater.

Dette er første gang det arrangeres wrestling i Nord-Trøndelag, og Norsk eliteWRESTLING ser frem til å tilby norsk wrestling som live underholdning foran et nytt publikum som aldri tidligere har fått oppleve wrestlingshow i nærområdet.

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)