NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

torsdag 20. november 2014

Wrestling på Lørenskog Hus lørdag 28. februar 2015: Showstart kl.15 i Storstua


Norsk eliteWRESTLING setter lørdag 28. februar kursen mot Lørenskog i Akershus der vi inntar Storstua i Lørenskog Hus. Lørenskog Hus er nytt og moderne kulturhus med varierte kulturopplevelser, og vinteren 2015 blir det også wrestling på programmet. Showet som starter kl.15, er rettet mot folk av alle aldre som har lyst til å oppleve actionfylt sportsunderholdning på nært hold; Førsteklasses wrestling, fargerike karakterer, knall og fall, humor og spenning, og ikke minst stemningen og atmosfæren som er helt spesiell på wrestlingshow.

Les mer og bestill billett på arrangementsiden til Lørenskog Hus.

Vi skal samle en rekke av Norges beste og mest fargerike wrestlere til et spektakulært show som det ikke finnes maken til. Den regjerende mesteren i Norsk eliteWRESTLING, lillestrømlingen «Ikonet» Erik Isaksen, skal sette tittelen på spill i den ene av to hovedkamper, og den andre hovedkampen blir en stor eliminasjonskamp der det garantert blir kaos og dramatikk til siste slutt. I tillegg blir det andre spennende kamper. Med det energiske tenåringstalentet Turbo, den sprø klovnen Klin Kokos og superhelten Kaptein Knoke som bare noen av wrestlerne som kommer, blir det garantert en minneverdig showopplevelse med noe for enhver smak.

Etter showet blir det autografskriving og muligheter til å treffe noen av wrestlerne og ta bilder sammen med dem.

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)