NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 9. september 2014

Wrestling i Trondheim fredag 19. september 2014


Endelig skal Norsk eliteWRESTLING tilbake til Trondheim igjen. Der blir det et heidundranes wrestlingshow på Studentersamfundet i Trondhjem i forbindelse med studentenes temafest i amerikansk stil.
Les mer om "collegefesten".

Det var topp stemning da vi var der forrige gang, under tilsvarende temafest i fjor vår. Se musikkvideo fra forrige show i Trondheim:


Hovedkampen kommer til å gjelde mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING når den regjerende mesteren, «Ikonet» Erik Isaksen, skal sette tittelen på spill i et spennende oppgjør mot utfordrere som må gjennom kvalikkamper tidligere på kvelden. Norsk eliteWRESTLING har samlet flere av Norges beste og mest fargerike wrestlere til denne fredagskvelden. Telemarkingen Grom Gravalid er sterk som en okse, men tøffinger som eks-rugbyspilleren Ryan Howard og brutale Garm Støylen kan gjøre kvelden utrygg for alle og enhver. Det energiske tenåringstalentet Turbo kan forbløffe de fleste med sine ferdigheter. De fleste studenter tror klovner er for barn, men Klin Kokos vekker barnet i folk flest med sine ballongstreker. Superhelten Kaptein Knoke har et viktig oppdrag å utføre:
Å redde verden fra kjedsomhet, og et stort skritt på veien er å samle flest mulig tilskuere til wrestlingshow på Samfundet. Dette showet blir garantert ikke kjedelig!

Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling
Twitter: www.twitter.com/norskwrestling (#norskelitewrestling)