NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 17. juni 2014

Wrestlingshow på Sommerfillan lørdag 26. juli 2014


Norsk eliteWRESTLING setter kursen mot øya Hitra når vi gjester Sommerfillan 2014 lørdag 26. juli. Vi har har tidligere arrangert wrestlingshow i Sør-Trøndelag, for studenter i Trondheim, men dette er første gang det arrangeres et familie-wrestlingshow i fylket. Flere av de beste og mest fargerike wrestlerne i Norsk eliteWRESTLING settes opp i kamper på dette spektakulære sommershowet. Blant annet gjelder hovedkampen mestertittelen, og den regjerende mesteren "Ikonet" Erik Isaksen skal sette tittelen på spill for første gang siden han vant den i Moss tidligere i år.

Det årlige arrangementet Sommerfillan byr på gratis underholdning. Årets Sommerfillan er omtalt av lokalavisa Hitra-Frøya.

Wrestlingshowet denne lørdagen starter kl.12, og etter showet blir det autografskriving og muligheter til å ta bilder sammen med noen av wrestlerne. Det er bare å glede seg til et tettpakket og actionfylt wrestlingshow!


Videokanal: www.youtube.com/norskelitewrestling
Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling