NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

mandag 30. desember 2013

Årskavalkade 2013 (ny musikkvideo) og Godt Nyttår


Norsk eliteWRESTLING har hatt et godt 2013 med arrangementer i hele åtte forskjellige fylker i Norge. For første gang i norsk wrestlinghistorie, har det blitt arrangert en turné med wrestlingshow i tre forskjellig fylker i en og samme helg (Stryn, Volda og Otta). I vår ble det tittelskifte i Norges eldste by, Tønsberg, under Tønsbergmessen. På kickoff-event til høstens internasjonale Faitrade-konferanse i Oslo, holdt vi stuntoppvisninger. I tillegg til å ha arrangert show på steder der det aldri har vært wrestling tidligere, returnerte vi også til både Studenthuset Rokken i Volda og Stevneplass i Skien.

Vi ønsker alle som følger oss et GODT NYTTÅR og håper på et godt wrestlingår i 2014. Takk til våre samarbeidspartnere i 2013, engasjerte tilskuere og våre fans. Wrestling i Norge er i fremgang, og vi jobber for at 2014 skal bli minst like bra!

Bli fan av Norsk eliteWRESTLING på facebook: www.facebook.com/norskelitewrestling.
Følg også vår videokanal på youtube: www.youtube.com/norskelitewrestling.

Norsk eliteWRESTLING & Sportsunderholdning arrangerer wrestlingshow, kamper og oppvisninger som spektakulær underholdning i forbindelse med åpne publikumsarrangementer og lukkede firmaarrangementer.

Bookinginformasjon: www.sportsunderholdning.no