NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

lørdag 28. september 2013

Wrestlere som kommer til Stryn, Volda og Otta


Vi har fått oversikt over wrestlere som legger ut på wrestlingturnéen til Strynemessa (5/10 kl.15), Studenthuset Rokken (5/10 kl.21.30) og Otta Kulturhus (6/10 kl.17):

ADRIAN STORM, den regjerende mesteren i Norsk eliteWRESTLING, er selvsagt med på turnéen, og det er lagt opp til tittelkamper på alle showstedene. Australieren RYAN HOWARD som har vært fast wrestler for Norsk eliteWRESTLING i rundt halvannet år, er satt opp i en førsteutfordrerkamp på Strynemessa mot den uforutsigelige klovnen KLIN KOKOS. Hvem som kommer til Volda som mester, er derfor høyst usikkert men i alle fall en av disse tre.

"Ikonet" ERIK ISAKSEN er Norges mest erfarne wrestler, og han ser frem til å delta på den første norske wrestlingturnéen! De populære wrestlerne, superhelten KAPTEIN KNOKE og tenåringstalentet TURBO kan vente seg masse publikumsstøtte. De står i sterk kontrast til den brutale veteranen GARM STØYLEN som bryr seg mindre om publikum jubler eller buer. Den maskerte råtassen BERSERK kommer til Volda og Otta.

Hovedkampene på Strynemessa og Studenthuset Rokken gjelder mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING. På Otta Kulturhus blir det både tittelkamp og også en stor eliminasjonskamp som de to store høydepunktene.

NB! Forbehold om endringer.

Promovideoer for turnéen ligger på videoenkanalen vår: www.youtube.com/norskelitewrestling.

Fanside: www.facebook.com/norskelitewrestling