NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

fredag 10. mai 2013

Tønsbergmessen 2013 (23. mai kl.19.30): Tittelkampen er offentliggjort!


Tønsbergmessen torsdag 23. mai kl.19.30 er neste stoppested for Norsk eliteWRESTLING. Nå er det offisielt at ADRIAN STORM er utfordrer i titteloppgjøret mot STIG "Slegga" MORTENSEN. Stortalentet fra Lofoten har gjort det svært bra siden han hadde sine første kamper på starten av fjoråret, og han regnes i øyeblikket som et av Norges største wrestlingtalenter. Har han det som skal til for å vinne mestertittelen fra Stig "Slegga" Mortensen? Den regjerende mesteren i Norsk eliteWRESTLING nærmer seg et år i strekk som tittelinnehaver, og underveis har han beseiret sterke tittelutfordrere som blant annet Aron Frost, "Ikonet" Erik Isaksen, Kaptein Knoke og Grom Gravalid.

Andre wrestlere som er klare for wrestlingshowet på Tønsbergmessen er:
- BERSERK
- "Ikonet" ERIK ISAKSEN
- GARM STØYLEN
- KLIN KOKOS
- RYAN HOWARD
- TURBO

For mer informasjon om wrestlerne, besøk gjerne fansiden vår på facebook der det er bildegalleri med de fleste av dem.

Wrestlingshowet er en del av det årlige arrangementet Tønsbergmessen. Chris Medina, Erik & Kriss, Cir.Cuz, Plumbo og A1 er blant de andre artistene som kommer på årets messe.