NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 26. februar 2013

Wrestlingshow i Tønsberg torsdag 23. mai 2013


Torsdag 23.mai kl.19.30 blir det wrestlingshow for første gang på Tønsbergmessen (www.tonsbergmessen.no) når Norsk eliteWRESTLING (www.sportsunderholdning.no) byr på en showopplevelse utenom det vanlige! Soleklare publikumsfavoritter, fargerike karakterer og "slemminger" møtes i ringen til spennende oppgjør, ikke minst i hovedkampen der det gjeve mesterbeltet i Norsk eliteWRESTLING står på spill! Mer informasjon kommer senere.

Norsk eliteWRESTLING sørger for å spre wrestlinginteressen til flere steder i Norge. Bare i 2012 arrangerte vi wrestlingshow i hele seks av landets fylker, og showet på Tønsbergmessen er vårt første i Vestfold. Bak kulissene jobber vi med planer for flere show også andre steder i 2013. Besøk gjerne www.facebook.com/norskelitewrestling og klikk på "like"-knappen der for å bli fan av facebooksiden vår. Videokanalen www.youtube.com/norskelitewrestling oppdateres jevnlig med nye videoer.