NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 9. oktober 2012

Hovedkampene på Kroa i Bø lørdag 20. oktober er annonsert

Norsk eliteWRESTLING kan nå bekrefte hovedkampene på Kroa i Bø lørdag 20. oktober.

På show 1 som starter kl.18.00 (fri aldersgrense) blir hovedkampen en stor eliminasjonskamp der to lag med tre wrestlere på hvert lag møtes i ringen til det som garantert blir et dramatisk oppgjør. Grom Gravalid fra Telemark er lagkaptein på Team Gravalid mens den regjernede mesteren i Norsk eliteWRESTLING Stig "Slegga" Mortensen er lagkaptein på Team Slegga. Kapteinene velger sine lagmedlemmer den 20. oktober.

På show 2 som starter kl.22.00 (18-årsgrense) kommer mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING til å være på spill. Telemarks stolthet Grom Gravalid møter den regjerende mesteren Stig "Slegga" Mortensen i tittelkamp. Grom Gravalid har tidligere i år vunnet en turnering i Lillestrøm der nettopp Slegga måtte gi tapt i finalen. Klarer telemarkingen å repetere seieren på Kroa i Bø? Stig "Slegga" Mortensen har vist seg som en solid mester etter tittelseieren på Drammens Teater i mai, og han har allerede lagt tre vellykkede tittelforsvar bak seg. Mye kan skje, men det er liten tvil om at det blir et spennende oppgjør!

"Ikonet" Erik Isaksen, superhelten Kaptein Knoke, klovnen Klin Kokos og australieren Ryan Howard er blant de andre wrestlerne som er klare for wrestlingshow på Kroa i Bø, og flere wrestlere annonseres senere.

Det blir rundt fem kamper på hvert av showene, og showene kl.18 og 22 har ikke de samme kampene. Derfor tilbyr vi også kombibillett som gir inngang på begge showene.

Promovideo for wrestlingshowene på Kroa i Bø finnes på www.youtube.com/norskelitewrestling. Der finnes også en video med høydepunkter fra wrestlingshowet på Hamar Mart'n i slutten av september.

Billetter kan kjøpes på www.kroaibo.no.

Er du ikke fan av Norsk eliteWRESTLING på facebook? Gå til www.facebook.com/norskelitewrestling og trykk på "like"-knappen der.