NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

fredag 21. september 2012

Kaptein Knoke i tittelkamp på Hamar Mart'n fredag 28. september kl.18

Superhelten Kaptein Knoke får tittelkamp på Hamar Mart'n fredag 28. september kl.18. Knoke som var mester en kort periode sommeren 2011, får sjansen til å gjenvinne mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING når han møter Stig "Slegga" Mortensen. Slegga har allerede hatt vellykkede tittelforsvar på Gol og på Toten etter tittelseieren på Drammens Teater i mai, men den regjerende mesteren kan vente seg hard motstand fra superhelten som blir en soleklar publikumsfavoritt i Hamar. Utfordreren oser dessuten av selvtillit etter at han avgjorde og vant en tagteam-kamp mot Slegga på Toten i starten av september. Alt kan dermed skje i tittelkampen på Hamar Mart'n!

I tillegg blir det tagteam-kamp (2-mot-2) på Hamar Mart'n. Australieren Ryan Howard slår seg sammen med Garm Støylen. De utgjør en farlig kombinasjon i et spennende oppgjør mot det maskerte tenåringstalentet Turbo og "Ikonet" Erik Isaksen.

Bli fan av Norsk eliteWRESTLING på facebooksiden:
www.facebook.com/norskelitewrestling