NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

fredag 31. august 2012

"Slegga" i tittelkamp på Lena mart'n 1. september

På Lena mart'n har mesteren Stig "Slegga" Mortensen tittelforsvar. Kaptein Knoke, Klin Kokos og Totens egen Kurt-Kåre er de som skal få bryne seg på mesteren i eliminasjonskampen der en vinner vil stå igjen til slutt og forlate Lena i Østre Toten som regjerende mester i Norsk eliteWRESTLING. Tittelkampen finner sted på showet som starter kl.18.30, og det blir enda et show kl.20.00. Hva skjer der? I tillegg til de nevnte wrestlerne, kommer også "Ikonet" Erik Isaksen, Australias Ryan Howard og de populære, energiske og maskerte wrestlerne Tornado og Turbo til Lena mart'n! Mye morro og spenning er i vente.

youtube-kanalen vår er det lagt ut en teaservideo for showene på Lena mart'n.

Vi anbefaler også alle til å bli fan av Norsk eliteWRESTLING på facebook-siden vår. Der legges det ut både nyheter og bilder.

Norsk eliteWRESTLING har en aktiv høst i vente med planer om show både i Hedmark og Telemark. Mer informasjon om dette kommer den nærmeste tiden.