NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

torsdag 19. juli 2012

"Slegga" mot "Ikonet" i tittelkamp lørdag 21. juli (Gol)

Goldagan 2012 blir det to wrestlingshow på lørdag 21. juli med start henholdsvis kl.15.00 og 18.30 i Torvhagen/Gordtomta, og det er nå klart at den regjerende mesteren i Norsk eliteWRESTLING, Stig "Slegga" Mortensen, skal sette tittelen på spill mot tidligere mester "Ikonet" Erik Isaksen kl.18.30. Ikonet får returkamp etter titteltapet i Drammen i maimåned. Bildet er fra en kamp i vinter mellom Slegga og Ikonet. Australieren Ryan Howard og det maskerte tenåringstalentet Turbo kommer også på Gol i tillegg til Kaptein Knoke og Klin Kokos som har vært annonsert tidligere.

Norsk eliteWRESTLING kommer til å arrangere wrestlingshow i Oppland (september) og i Telemark (oktober). Mer informasjon om dette kommer senere. Vi anbefaler wrestlingfans til å bli fan av facebooksiden vår, www.facebook.com/norskelitewrestling, for å holde seg oppdatert om hva som skjer.