NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

mandag 14. mai 2012

Wrestlingshow på Drammens Teater lørdag 26. mai 2012 (Billetter kan kjøpes online eller i billettluka)


WRESTLINGSHOW MED NORSK ELITEWRESTLING
Når: Lørdag 26. mai kl.17
Sted: Drammens Teater - Studioscenen, Drammen
Billetter: Kr.220,- (voksen) / Kr.170,- (barn) + bill.avg.
KJØP BILLETT ONLINE! (Billetter selges også i billettluka på showdagen.)

Norsk eliteWRESTLING (www.sportsunderholdning.no) skal innta Drammens Teater til historiens første wrestlingshow i Drammen lørdag 26. mai kl.17. Dette kommer til å bli et actionspekket show med flere av Norges beste wrestlere i aksjon.

"Ikonet" Erik Isaksen, regjerende mester i Norsk eliteWRESTLING, skal sette tittelen på spill i en trippelkamp der tre wrestlere møtes i ringen samtidig. To kvalifiseringskamper skal avgjøre hvem som utfordrer han for tittelen på Drammens Teater. I Drammen blir det også mulig å oppleve to av de andre veteranene innen norsk wrestling, den sympatiske telemarkingen Grom Gravalid og den alltid farlige Garm Støylen, Norges sterkeste wrestler Stig "Slegga" Mortensen, den fargerike klovnen Klin Kokos, den talentfulle nykommeren Adrian Storm, den munnrappe australieren Ryan Howard og for første gang i Norsk eliteWRESTLING: "Fryktløse" Sven Berg fra Drammen og Daniel Sebastian som vokste opp i Hokksund.

Det blir til sammen 5-6 kamper, og for å gjøre showopplevelsen enda større, stiller flere av wrestlerne opp til fotografering og autografskriving. Det blir også mulig å kjøpe wrestlingmasker og andre suvenirer.

Mer info om showstedet: www.drammensteater.no.