NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 17. april 2012

Kampoversikt på Lillestrøm Kultursenter 21. april


Kampoversikten for wrestlingshowet på Lillestrøm Kultursenter lørdag 21. april er klar.

4-MANNSTURNERING:
Grom Gravalid, "Luftens konge" Aquila, Ryan Howard og Stig "Slegga" Mortensen møtes i en turnering med to semifinaler og finale. Sistnevnte kommer fra Kurland på Romerike og betegner seg selv Norges sterkeste wrestler. Slegga har vist seg som en farlig motstander for alle som har møtt han i ringen. Ryan Howard fra Australia har massiv fysikk som egnet seg godt til å takle motspillerne da han var på rugbylandslaget, men har han det bare i munnen når han regner seg som en vinnertype? "Luftens konge" Aquila har vist at han har flyveferdigheter, og den maskerte wrestleren er sannsynligvis den raskeste av de fire wrestlerne i turneringen. Ingen wrestler er mer norsk enn den sympatiske telemarkingen Grom Gravalid, og det er ikke uten grunn at han ønsker å møte den australske wrestleren i finalen for å forsvare Norges ære.

Hvem kommer til å gå helt til topps og vinne turneringen?

TITTELKAMP, NORSK ELITEWRESTLING:
Den regjerende mesteren i Norsk eliteWRESTLING, "Ikonet" Erik Isaksen fra Lillestrøm, setter mesterbeltet på spill mot Aron Frost, tidligere mester. Aron Frost er et 22 år gammelt stortalent fra Oslo. Allerede tidlig i karrieren som startet i 2007, begynte han å gå kamper utenlands, og fem år senere er han bosatt i England der han lever av wrestling. Ikonet er på hjemmebane, men likevel kan han ikke forvente seg lett motstand fra den tidligere mesteren. Aron vant en turnering på Volda i februar 2011, men en armskade i en tittelkamp i junimåned gjorde han til lett bytte for Kaptein Knoke som kunne forlate Byfesten i Lillestrøm som mester i fjor. Knoke tapte mesterbeltet videre til Isaksen bare enn knapp måned senere.

På Lillestrøm Kultursenter får endelig Aron Frost tittelkampen han har lengtet etter. Hvem klarer å forlate Lillestrøm som mester?

ELIMINASJONSKAMP:
Action og kaos preger eliminasjonskamper. Med flere wrestlere involvert i en og samme kamp, kan det meste skje. Og på Lillestrøm Kultursenter blir det neppe annerledes med fire totalt forskjellige wrestlere i en og samme kamp der kun en av dem kan gå seirende ut. Den nesten to meter høyde Lox Buri er skumlere enn de fleste og har neppe gode hensikter når han reiser fra Øst-Europa til Norge. Han er ute etter å knuse motstanderne, en etter en. En som muligens kan hanskes med den mystiske, store wrestleren er superhelten Kaptein Knoke som kommer til Lillestrøm for å ta seg av slemminger og redde verden fra kjedsomhet. Adrian Storm er fortsatt å regne som en nykommer, men han har bokstavelig talt skapt storm på den norske wrestlingscenen. Den energiske unggutten fra nord vant den ene kampen etter den andre da han wrestlet for Norsk eliteWRESTLING i februar. Sistemann i eliminasjonskampen er klovnen Klin Kokos. Hans wrestlingstil er like uortodoks som hans personlighet er fargerik. Klovnen ble kastet ut fra sirkusmanasjen for sin dårlige oppførsel, men i wrestlingringen har oppførselen hans gitt han en fordel som han vet å utnytte.

Fire wrestlere, men kun en kan vinne! Hvem stikker av med seieren i denne uforutsigelige eliminasjonskampen?

RYKTER...
Mye kan skje på wrestlingshow, og det skal heller ikke utelukkes at det dukker opp en overraskelse eller to også lørdag 21. april. Løse rykter forteller at en kriger har lagt ut på den lange ferden fra Valhall i retning av Lillestrøm og wrestlingshowet på kultursenteret...

Ligger det noe i disse ryktene?

NB! Forbehold om endringer av kampoppsettet.

Norsk eliteWRESTLING har fått egen facebook-side i år. Gå til www.facebook.com/norskelitewrestling for å bli fan.