NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

torsdag 1. mars 2012

Wrestlingshow på Lillestrøm Kultursenter 21. april 2012 kl.15 (informasjon)


WRESTLINGSHOW MED NORSK ELITEWRESTLING

Når: Lørdag 21. april kl.15
Sted: Lillestrøm Kultursenter (se kart)
Billetter: Kr.220,- (voksen) / Kr.180,- (barn) KJØP BILLETT ONLINE!
(Billetter selges også i billettluka på showdagen.)

Norsk eliteWRESTLING (www.sportsunderholdning.no) jobber med store planer for å gjøre wrestlingshowet på Lillestrøm Kultursenter til et spennende og interessant show for alle wrestlingfans og andre som har lyst på en live showopplevelse utenom det vanlige. Med topp lys- og lydanlegg er Stjernesalen på Lillestrøm Kultursenter et glimrende lokale for wrestlingshow. Billetter er allerede i salg!

Det er nå offisielt at mesteren i Norsk eliteWRESTLING, lillestrømlingen "Ikonet" Erik Isaksen skal sette tittelen på spill mot en førsteklasses motstander, den tidligere mesteren Aron Frost som i øyeblikket wrestler regelmessig i England. Det er et par år siden sist disse to møttes i ringen. 22-åringen Aron Frost er en talentfull wrestler som utvikler seg raskt gjennom mange regelmessige kamper utenlands, og wrestlingveteranen "Ikonet" Erik Isaksen kan ikke vente seg annet enn knallhard motstand på hjemmebane i Lillestrøm mot den fremadstormende utfordreren.

Norges sterkeste wrestler Stig "Slegga" Mortensen, superhelten Kaptein Knoke, klovnen Klin Kokos og nykommeren Adrian Storm er blant de andre wrestlerne som skal i aksjon på Lillestrøm Kultursenter, men det dukker opp flere.

Norsk eliteWRESTLING planlegger å sette opp 5-6 kamper på kultursenteret. Det blir to hovedkamper. I tillegg til storoppgjøret om mestertittelen, blir det også en eliminasjonskamp der det garantert blir masse action, kaos og spenning.

For å gjøre showopplevelsen enda større, stiller flere av wrestlerne opp til fotografering og autografskriving. Det blir også mulig å kjøpe wrestlingmasker og andre suvenirer.

Lillestrøm Kultursenter har forestillinger og show med mange nasjonale og internasjonale artister. På kvelden samme dag som wrestlingshowet, setter Ylvis-brødrene opp showet Ylvis 4 i Teatersalen.