NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

onsdag 21. desember 2011

Wrestlingshow i Lillestrøm i 2012Selv om det på tampen av 2011 er rolig på showfronten, jobber Norsk eliteWRESTLING iherdig bak kulissene og har gleden av å annonsere tre wrestlingshow i 2012, alle i Lillestrøm.

Både lørdag 11. og søndag 12. februar skal Norsk eliteWRESTLING arrangere wrestlingshow i forbindelse med Fitnessmessen på Norges Varemesse i Lillestrøm. På denne messen blir det også strongman-, håndbak- og athletic fitness-konkurranser. Fitness 2012 er den ene av i alt tre messer som foregår parallelt denne helgen, ved siden av Helse 2012 og Health & Beauty. Les mer om Fitness 2012 på www.fitnessmessen.no.

Lørdag 21. april kl.15 inntar Norsk eliteWRESTLING Lillestrøm Kultursenter med et storshow. Billetter er allerede i salg via Lillestrøm Kultursenters internettside.

Mer informasjon om showene kommer senere.