NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

mandag 7. februar 2011

Rokken 5. februar - Show 2 (18-årsgrense): MesterkåringLørdag kl.21 var det tid for kveldens andre wrestlingshow på Voldas studenthus Rokken, og barnepublikummet var byttet ut med studenter som skulle få oppleve kåringen av den første mesteren i Norsk eliteWRESTLING. Det var storstemning fra begynnelse til slutt. Aron Frost, "Den Utrolige" Gabriel Antonik og "Fremtiden" Victor Dale som vant sine respektive semi-finaler, var de tre som skulle møtes i den store triangelfinalen. Alle-mot-alle var et fjernt begrep da Aron Frost og Victor Dale samarbeidet mot Gabriel Antonik. En feilberegning dem i mellom, ga "Den Utrolige" muligheten til å eliminere Victor Dale. Kampen fortsatte en-mot-en mellom de to gjenværende wrestlerne, og det blodig alvor. Til tross for at det meste av publikummet heiet på Gabriel Antonik, var det til slutt Aron Frost som kunne stikke av med seieren etter en tombstone piledriver. Han kan nå titulere seg som mester i Norsk eliteWRESTLING!

Resultater:
1.Semi-finale 1: Aron Frost slo Mega-Max
2.Semi-finale 2: "Den Utrolige" Gabriel Antonik overrasket med seier over "Ikonet" Erik Isaksen
3.Semi-finale 3: UFO kom til kort mot "Fremtiden" Victor Dale
4.Kaptein Knoke ble diskvalifisert i kampen mot Klin Kokos
5.Triangelfinale - Mesterkamp: Aron Frost vant mestertittelen med pin på "Den Utrolige" Gabriel Antonik etter at "Fremtiden" Victor Dale hadde blitt eliminert tidligere i kampen