NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

tirsdag 16. februar 2010

Fitness 2010-rapport


Norsk eliteWRESTLING arrangerte til sammen seks wrestlingkamper under Fitness 2010 på Norges Varemesse i Lillestrøm lørdag og søndag 13. og 14. februar. Tagteamet med «Fremtiden» Victor Dale og Aron Frost vant hovedkampen på dag 1 mot «Den Utrolige» Gabriel Antonik og «Ikonet» Erik Isaksen. I turneringsfinalen på dag 2 vant «Ikonet» Erik Isaksen over «Den Utrolige» Gabriel Antonik. Mange messebesøkende stoppet opp, spesielt i beste messetid midt på lørdagen, og samlet seg i området i nærheten av wrestlingringen for å se på. Fornøyde ansiktsuttrykk og flere positive tilbakemeldinger tyder på at Norsk eliteWRESTLING lyktes med å fascinere publikummet som i svært liten grad bestod av typiske wrestlingfans.

Vi takker Fitness 2010 for samarbeidet rundt wrestlingkampene, Proteinfabrikken og Gymgrossisten for gaver og premier, samt Lillestrømbanken for støtte!