NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS - STUNT

NORSK WRESTLING - UNDERHOLDNING - EVENTS  - STUNT
Mer info om Norsk eliteWRESTLING, norsk wrestling og booking: Klikk på banneren for å komme til www.sportsunderholdning.no. Underholdning / Show - Artister / Artistbyrå - Firmaevent / Eventbyrå - Stunt / Stuntmenn - Wrestlingring (utleie, scene/podium).

torsdag 3. desember 2009

Elitewrestlere klare til Fitness 2010-kamper


På messen Fitness 2010 vil publikum få oppleve toppklasses elitewrestlere, og vi kan allerede nå røpe noen av wrestlerne som har forpliktet seg til kamper under messen.

"Ikonet" Erik Isaksen (i midten av pressebildet) er Norges mest erfarne og meritterte wrestler. Gjennom karrieren som har tatt han til over et dusin land, har han vært innehaver av flere internasjonale wrestlingtitler og deltatt i TV-kamper både i Europa og Asia. Isaksen er også grunnleggeren av det norske wrestlingmiljøet, både som instruktør og arrangør. "Fremtiden" Victor Dale (til venstre) er kjent for sine wrestlingferdigheter som har gjort han mer og mer ettertraktet blant promotere i Europa. Han har allerede høy anseelse, og pilen peker oppover for wrestleren som betegnes som et teknisk vidunder. Wrestling beskrives ofte som spektakulær sportsunderholdning. "Den Utrolige" Gabriel Antonik (til høyre) lever virkelig opp til benevnelsen spektakulær. Hver gang han kommer inn i wrestlingringen, viser han enorm kroppsbeherskelse i sin actionfylte wrestlingstil. Publikum har all grunn til å glede seg til wrestlingkamper under Fitness 2010.